Crystalina levele a nőknek

Gyógyulásom közben egyszer amikor imádkoztam úgy éreztem, hogy a Szentlélek indít arra, hogy írjak egy levelet. Rájöttem, hogy ezt nem csak nekem, hanem minden nő számára üzeni.

Isten áldjon benneteket!

Crystalina

Miért keresed folyton a férfiak elismerését? Miért tűnődsz folyton azon, hogy elég csinos vagy-e, vagy hogy a beszéded elég okosnak hangzik-e? Az önbizalomhiány árnyéka beborít téged. Mindig próbálod mások érdeklődését fenntartani. Eközben elszórod önmagadat és nem figyelsz a belső megérzésedre. Ne az irányítson téged, hogy mennyi figyelmet vagy elismerést kapsz! Ne szégyelld önmagadat! A te képértékedet nem az határozza meg, hogy kivel vagy, mit viselsz vagy hogy mások, mit gondolnak rólad.

Félsz beismerni azt, hogy értékes vagy? Miért rejted és zárod el valódi szépségedet, ajándékaidat és képességeidet, hogy a világ ne lássa, milyen bámulatos vagy igazából? Félsz attól, hogyha az életeddel igazán ragyognál, a fény elijesztene másokat? Ne szégyellj önmagad lenni csak azért, mert félsz, hogy egyedül maradsz, vagy attól hogy negatív véleményt mondanak rólad mások! Felszeded az apró morzsákat, amelyeket a világ ad, én azonban neked megadtam neked mindent a bensődbe, amire szükséged van. Mindenki másképpen ragyog és egyesek fényesebbek. De ne félj a világosságtól, amely benned van, mert ez azért van ott, hogy akiket körülötted elvakít saját sötétségük, láthassák a te fényed.

Miért félsz? Miért vagy szomorú? Miért becsülöd alá önmagad és rejted el a benned levő fényt? A fénynek benned ragyognia kell. Ez a célja. A te értéked benned van és okkal kaptad. A te szépséged – Istentől jövő szépség – és szintén van oka. A sötétség megpróbálta kioltani ezt a benső szépséget, de nem volt rá képes. Ezt nem lehet kioltani.

Időnként engeded, hogy a gyengeségeid lenyomjanak és a gondolataid elszabadulnak. Jézus szeretetével azonban uralkodni tudsz minden bűnön, gonoszságon és gonosz fegyveren, ami ellened tör. Itt az idő elindulj anélkül, hogy félnél önmagadtól, és itt az idő, hogy elfogadd önmagadat. Ne alacsonyítsd le önmagad és ne rejtőzz el, mert a szeretetem ereje és a kegyelem, amit adok, mindig ott lesz, hogy elkapjon és megmutassa az utat. El foglak kapni, de te hagyod-e?

Legbelül tudod, hogy ki vagy te, és hogy mit kell tenned. Hagyd abba a világhoz való lesüllyedést és kezdj el a mennyekig emelkedni! Lehet, hogy távolinak tűnik, de az egész valóban körülötted van. Egy egész sereg angyal és szent akarja, hogy győzz a csatában, de a legnagyobb harcot önmagaddal kell majd megvívnod. Tudd, hogy ki vagy és ki nem vagy. Te Jézus szeretett gyermeke és leánya vagy, az övé, aki Isten.”

http://womenmadenew.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: